alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Herrplånböcker

 
[4]

Herrplånböcker från adidas som organiserar dina kort och pengar

Plånböcker har inte alltid använts för samma sak utan användes först i västvärlden i det antika Grekland som en liten överlevnadssäck för att bära på proviant för den fattiga. Det var först under 1500-talet som västvärlden började använda plånböcker för de nyintroducerade pappersvalutorna. Förut hade endast mynt använts och därför var det bara myntväskor som hade ansetts vara ett behov för att förvara sina dyrbara pengar. Idag hjälper herrplånböcker till att organisera sedlar, mynt och kort så du har allt samlat på en plats istället för att sprida ut det överallt. Vi kanske inte använder herrplånböcker till att bära på proviant men då det finns olika fack tillåter det dig att förvara mindre värdesaker som du gärna inte vill förlora. Dessutom hjälper en herrplånbok till att skydda dina kort från att bli avmagnetiserade genom att separera korten från varandra. Det går perfekt att förvara en plånbok för herrar i fickan eller väskan.

Sportig herrplånbok som håller de minsta värdesakerna på plats

Det är viktigt att en plånbok för män kan hålla alla mynt, sedlar och kort säkert på plats. Därför har vi tillverkat sportiga herrplånböcker med kardborrestängning som garanterar att dina värdesaker ligger på plats. För att dina mynt och mindre värdeföremål inte ska tappas bort kommer myntfickan med en dragkedja så du enkelt kan stänga den. För att du ska ha snabb tillgång till ditt ID-kort har vi även inkluderat ett genomskinligt fack som gör det enkelt för dig att snabbt visa din ålder eller körkort när det behövs. Då man oftast har flera kort har vi inkluderat flera kortfack så du kan ha med dina klubbkort tillsammans med bankkortet när du är ute och shoppar. Vi tycker även att det är viktigt att man tar hänsyn till naturen och vi har därför använt oss av återvunnet material som hjälper till att minska på avfallet.