alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

röd hoodie herr

 
[14]

Röda hoodies för herrar

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering så att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är på språng på fritiden. I våra kollektioner hittar du flera designer som är skapade specifikt för dina krav. Med hoodies från adidas är du ständigt snygg och bekväm. Våra röda hoodies för herrar ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – röda hoodies för herrar från adidas

Bomull, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att producera våra hoodies. De som är aktiva under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortsätter att kännas bra på kvällen. Bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med hoodieskollektioner som Y-3, Performance och TERREX ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Letar du efter funktionell design och funktion som du kan känna dig trygg med i alla lägen? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den fulländade följeslagaren. Performance är framtagen för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är omtalad för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, skiftande textur. Våra kollektioner med hoodies inkluderar Must Haves, ZNE och Essentials.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Som sanna atleter vet vi att tiden mellan tävlingarna är lika viktig som själva tävlingarna. Vår kollektion för män har skapats med högsta möjliga standard så att du kan röra dig med stil även utanför planen och när du inte tränar. 3-Stripes är alltid rätt för vandringen. Röda hoodies för herrar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att sätta nya mål varje dag.