alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Ryggsäckar för herrar

 
[103]
Y-3 Tech Backpack
Badge of Sport Backpack
Love Unites Backpack
Essentials Logo Backpack
Power VI Backpack
Essentials Logo Backpack
4ATHLTS Camper Backpack
City Xplorer Backpack
Motion Linear Backpack
4ATHLTS Camper Backpack
Essentials 3-Stripes Response Backpack
Classic 3-Stripes Horizontal Backpack
POWER VI ID BP
Classic Badge of Sport Backpack
Tiro 21 AEROREADY Backpack
Terrex AEROREADY Multisport Backpack
Motion Badge of Sport Backpack
Classic Badge of Sport Backpack
Y-3 Utility Backpack
Terrex AEROREADY Hiking Backpack
adidas Street Camper Backpack
Multigame Racquet Bag
Motion Linear Graphic Backpack
Linear Classic Daily Backpack
Motion Badge of Sport Graphic Backpack
City Xplorer Backpack
Essentials Linear Graphic Backpack
Classic Graphic Backpack
Future Icon Backpack
Classic 3-Stripes Backpack
VS.6 Black/Gold Holdall Bag
VS.6 Black/Gold Backpack
VS.6 Black/Gold Hockey Stick Bag
VS.6 Black/Gold Stick Sleeve
VS.6 Red/Grey Hockey Stick Bag
VS.6 Red/Grey Hockey Stick Sleeve
Adicolor Classic Backpack
City Xplorer Marimekko Allover Print Backpack
Essentials Logo Backpack
Classic 3-Stripes Backpack
3-Stripes Future Icon Classic Backpack
Adventurer Toploader Backpack Small
Adicolor Classic Backpack Small
1 / 3
Sida:av 3

Underlätta ditt liv med praktiska ryggsäckar för herrar från adidas

adidas som funnits sedan det tidiga 1900-talet har många strängar på sin lyra och tillverkar allt från kläder och skor till sportaccessoarer – bland annat ryggsäckar för herrar. Ryggsäckarna finns i en rad olika modeller och material. De flesta görs i polyester, ett slitstarkt och långlivat material. Många av dem har ett meshmaterial i ryggpartiet vilket andas när du bär ryggsäcken så det inte blir så varmt. Andra funktioner som du hittar hos adidas ryggsäckar för herrar innefattar utanpåliggande fickor av olika slag, innerfack, ett fack för din dator och justerbara axel-, bröst- och midjeremmar.

Användbara och unika ryggsäckar för herrar med aktiva liv.

En riktigt bra ryggsäck är alltid bra att ha tillgänglig då de är mycket användbara och passar i de flesta situationer. Det spelar ingen roll om du ska till skolan eller arbetet, packar en väska med kläder till gymmet, skall ut i skogen och vill ha med dig matsäck eller skall ut på en längre backpackerresa – en klassisk ryggsäck är en smidig typ av väska som utan problem kan användas till många olika saker.

Så väljer du rätt ryggsäck

Som man bör du naturligtvis välja en av dessa ryggsäckar för herrar som är anpassad efter den aktivitet du tänker använda den till. En vandringsryggsäck måste ju av förklarliga skäl ha helt andra egenskaper än en gympapåse. Så ska du använda din ryggsäck till något väldigt specifikt bör du välja med omsorg. En bra ryggsäck kommer göra din utvalda aktivitet mycket lättare och mer njutningsbar. Tänk också på att välja en ryggsäck i en storlek som passar dig. Är du till exempel vuxen, väldigt lång eller har väldigt breda axlar ska du naturligtvis ha en annan ryggsäck än ett barn. Även om de flesta ryggsäckar har justerbara axel och midjeremmar är det ändå bra att välja en som har en lämplig storlek på förvaringen.