alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Ryggsäckar för herrar

 
[160]
stil
Storlek
Pris
99 kr - 2 800 kr
992800
1 / 4
Sida:av 4

Underlätta ditt liv med praktiska ryggsäckar för herrar från adidas

adidas som funnits sedan det tidiga 1900-talet har många strängar på sin lyra och tillverkar allt från kläder och skor till sportaccessoarer – bland annat ryggsäckar för herrar. Ryggsäckarna finns i en rad olika modeller och material. De flesta görs i polyester, ett slitstarkt och långlivat material. Många av dem har ett meshmaterial i ryggpartiet vilket andas när du bär ryggsäcken så det inte blir så varmt. Andra funktioner som du hittar hos adidas ryggsäckar för herrar innefattar utanpåliggande fickor av olika slag, innerfack, ett fack för din dator och justerbara axel-, bröst- och midjeremmar.

Användbara och unika ryggsäckar för herrar med aktiva liv.

En riktigt bra ryggsäck är alltid bra att ha tillgänglig då de är mycket användbara och passar i de flesta situationer. Det spelar ingen roll om du ska till skolan eller arbetet, packar en väska med kläder till gymmet, skall ut i skogen och vill ha med dig matsäck eller skall ut på en längre backpackerresa – en klassisk ryggsäck är en smidig typ av väska som utan problem kan användas till många olika saker.

Så väljer du rätt ryggsäck

Som man bör du naturligtvis välja en av dessa ryggsäckar för herrar som är anpassad efter den aktivitet du tänker använda den till. En vandringsryggsäck måste ju av förklarliga skäl ha helt andra egenskaper än en gympapåse. Så ska du använda din ryggsäck till något väldigt specifikt bör du välja med omsorg. En bra ryggsäck kommer göra din utvalda aktivitet mycket lättare och mer njutningsbar. Tänk också på att välja en ryggsäck i en storlek som passar dig. Är du till exempel vuxen, väldigt lång eller har väldigt breda axlar ska du naturligtvis ha en annan ryggsäck än ett barn. Även om de flesta ryggsäckar har justerbara axel och midjeremmar är det ändå bra att välja en som har en lämplig storlek på förvaringen.