alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

svart bälte herr

 
[3]

Svarta bälten för herrar

Med accessoarer från adidas har du en trygg grund att stå på utan att göra avkall på stil eller funktion. adidas bidrar med en rejäl dos motivation för att du ska hålla igång. Även om du inte är på språng mot träningen gör våra tillbehör att du alltid kan betrakta livet med sportfokuserad blick. Alla svarta bälten för herrar från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – svarta bälten för herrar från adidas

Polyester är ett material vi använder för att producera våra bälten.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance eller Y-3 – med adidas-bälten får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som gör reglerna åt sig själva. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har blivit legendariska. Y-3 har en autentisk, modig och kaxig image tack vare sina skiftande texturer och generösa draperingar.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för herrar. Som sanna atleter vet vi att tiden mellan tävlingarna är lika viktig som själva tävlingarna. Vår kollektion för män har skapats med högsta möjliga standard så att du kan röra dig med stil även utanför planen och när du inte tränar. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt maratonloppet. Svarta bälten för herrar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att flytta gränserna varje dag.