alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

svarta skor herr

 
[524]
ZX 1K Boost 2.0 Shoes
Busenitz Vintage Shoes
Superstar ADV Shoes
OZWEEGO Celox Shoes
Forum Exhibit Low Shoes
Ozelia Shoes
Stan Smith Shoes
Continental 80 Shoes
Gazelle Shoes
Adizero Adios Pro 3 Shoes
Adilette Shower Slides
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle Shoes
NMD_R1 Primeblue Shoes
Adilette Shower Slides
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle Shoes
Adilette Comfort Slides
Adilette Aqua Slides
Adilette Aqua Slides
NMD_R1 Shoes
Ultraboost 5.0 DNA Shoes
Adilette Clogs
Run 60s 2.0 Shoes
Adissage Slides
Adilette Comfort Slides
NMD_R1 Primeblue Shoes
Adilette Aqua Slides
Ultraboost 22 Shoes
Ultraboost 22 Shoes
Ultraboost 5.0 DNA Shoes
Run Falcon 2.0 Shoes
Eezay Flip-Flops
Adilette Comfort Slides
Advantage Shoes
Adilette Lite Slides
Comfort Flip-Flops
Ultraboost 22 Shoes
EQ21 Run Shoes
Ultraboost 4.0 DNA Shoes
Busenitz Shoes
Box Hog 2.0 Boots
Duramo SL 2.0 Shoes
Run 70s Lifestyle Running Shoes
3MC Vulc Shoes
1 / 11
Sida:av 11

Svarta skor för herrar

adidas skokollektion för herrar har skapats med en optimal kombination av stil, funktion och komfort. adidas skor lyfter din look till en helt ny nivå. Skor från adidas tar hand om fötterna och erbjuder äkta komfort för njutning hela dagen. Med dessa svarta skor för herrar kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – svarta skor för herrar från adidas

Läder, canvas och läder är tre av de material vi använder för att producera våra skor.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Performance, Five Ten eller Y-3 – med adidas-skor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Funktionell design och funktion som du kan lita på oavsett väder. Det är adidas Terrex. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Söker du den klockrena outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Yohji Yamamotos kläder är berömda för den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här återkommer ett antal varierande texturer och draperingar som formar det legendariska oversizesnittet.

Vi testar noggrant ny teknologi som TWISTGRIP, ADIWEAR och STEALTH i verkliga förhållanden. Den progressiva designen hos adidas 4D-mellansula bygger på atletdata som sammanställts under flera år. Den nyskapande nätstrukturen är gjord med en 3D-skrivare och digital ljussyntes och har därmed inte endast en extremt innovativ look, utan även förstklassig funktion. Mellansulan med BOOST förser dig med maxad kraft i varje steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin utvecklat. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft i vartenda steg så att du håller dig fulltankad med energi. De har inte enbart gjort det på gatan utan även på världsscenerna – skor från adidas är hyllade världen över och är ett tydligt statement. Våra kollektioner med skor inkluderar TERREX Two, Human Made och adilette. NMD-kollektionen är en kombinerar av adidas historia och innovativ design. Vare sig det gäller kläder, skor eller accessoarer – NMD symboliserar framtidens streetstil. Miljöskydd är viktigt för oss. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som plockats upp på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöskydd med superfunktionell design. adidas är populärt bland atleter och sneakerfans. Vi har en rad olika modeller för att möta dina specifika behov.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Som sanna atleter vet vi att tiden mellan tävlingarna är lika viktig som själva tävlingarna. Vår kollektion för män har skapats med högsta möjliga standard så att du kan röra dig med stil även utanför planen och när du inte tränar. 3-Stripes är alltid helt rätt: för bassäng, maratonlopp, terräng, utförsåkning, snowboardåkning, strand, triathlon, träning, tävling, urban sport eller vandring. Skor från adidas är extremt mångsidiga, det spelar inom roll om det gäller grus, grusplaner, fasta gräsplaner, hårda gräsplaner, mjuka gräsplaner, gräsplaner, hårda planer, inomhusplaner, löpbana, löpband, flerfunktionell mark, gata, terräng och väg. Svarta skor för herrar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att flytta gränserna varje dag.