alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

svart t-shirts herr

 
[182]
CYBER MONDAY 20 % EXTRA RABATT
Pris
134 kr - 3 658 kr
1343658
1 / 4
Sida:av 4

Svarta T-shirts för herrar

Med plagg i äkta adidas-stil visar du exakt vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. T-shirts från adidas passar perfekt och är ett bekvämt lagerplagg. Med dessa svarta T-shirts för herrar kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – svarta T-shirts för herrar från adidas

Våra T-shirts innehåller även bomull, nylon och polyester. Bomull är det material som känns bäst mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med T-shirts från märken som Five Ten, TERREX och Performance. Högt skattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Snö och regn? Hårda vindar? Skumpiga vägar? Oroa dig inte! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under äventyren i bergen och ser till att du står på stadiga fötter. Yohji Yamamotos kläder kännetecknas av den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här återkommer ett antal varierande texturer och draperingar som bildar det legendariska oversizesnittet.

Vi ser till att testa ny teknologi som TECHFIT i extrema förhållanden. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACOOL, CLIMALITE och AEROREADY. Du hittar T-shirts i kollektionerna adicolor, Essentials och ZNE. Vi vill ha hav som är fria från plast och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden som råmaterial.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för herrar. Som sanna atleter vet vi att tiden mellan tävlingarna är lika viktig som själva tävlingarna. Vår kollektion för män har skapats med högsta möjliga standard så att du kan röra dig med stil även utanför planen och när du inte tränar. Längdskidåkning, maratonlopp, utförsåkning, skola, snowboardåkning, triathlon, tävling eller vandring – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra just det. Visa din alldeles individuella stil med svarta T-shirts för herrar från adidas.