alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Kläder för Långa Män

 
[129]
1 / 3
Sida:av 3

Perfekt passform på kläder för långa män

adidas kollektion av kläder för långa män innehåller klassiska plagg men med extra längd på ärmar och ben. Om du är över 180 cm lång kan du hitta plagg med rätt längd i denna kollektion så du ska kunna prestera på topp med välsittande plagg. När dina plagg är för korta är det lätt att du distraheras under träningen av att behöva justera eller rätta till dina träningskläder istället för att lägga fullt fokus på passet. Med rätt längd på ärmar och ben får du inte bara en snygg och välsittande passform men kan även dra full nytta av adidas design och teknologi. Isolerande plagg med muddar som håller ute kyla fungerar exempelvis bättre om ärmarna går ordentligt ner över handleden. Tights eller träningsbyxor med kompressionspassform ger även skönt stöd för ankeln om de går tillräckligt långt ner på benet. Här kan du välja mellan en mängd klassiska adidaskläder för långa män.

Klassisk design för tidlösa plagg

I kollektionen av kläder för långa män hittar du flera klassiska adidas plagg. Bland annat finns adidas ikoniska track suits med 3-Stripes längs med ärmar och ben. Dessa är perfekta för en snygg och sportig stil men även för att dra på över träningskläderna vid uppvärmning eller på väg till och från träningen. Om du tränar med vikter hittar du kläder för långa män med kompressionspassform som ger musklerna extra stöd genom att minska muskelvibrationer. Detta högteknologiska material finns både på tights, t-shirts och långärmade tröjor. I kollektionen hittar du även fuktavledande och ventilerade material som håller dig torr och sval under svettiga pass. För kyligare träningspass finns isolerande och värmande plagg samt vattenavvisande överdragsbyxor som enkelt kan dras på över andra träningskläder. Välj mellan starka färger med kontrasterande loggor och 3-Stripes eller dämpade färgskalor och minimalistisk design.