alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Västar för herrar

 
[34]

Smarta västar för herrar till både träning och kyliga dagar

En väst är ett användbart plagg för både träning och vardag när du vill hålla rörligheten i armar och axlar. adidas har ett gäng olika västar för herrar som passar för olika tillfällen, allt från värmande västar till sportvästar med fack för vattenflaskor. Använd detta plagg för sig eller under din jacka för lager på lager-värme. adidas har designat sina plagg med fokus på funktion och rörelseförmåga. Därför är västarna lätta och ger ordentligt med utrymme runt ärmarna för att inte begränsa axelns rörelse under dina aktiviteter. Med högkvalitativa material kan du hålla dig varm under kyliga dagar och ventilerad och sval när det är varmt. 

Herrvästar för alla situationer 

Med adidas västar för herrar får du ett användbart och mångsidigt plagg. Dunisolerande västar i quiltat mönster passar perfekt för kyliga dagar. Använd som extra värme under golfrundan eller under din vinterjacka när det är riktigt kallt ute. Flexibla sidopaneler gör att du får fullt utrymme för din sving och de sammansatta sömmarna i quiltningen gör att du får extra värme utan onödig friktion. En vattenavvisande yta tillåter dig att använda västen som ett ytterplagg, och med en löparväst får du istället möjlighet att ta dig ännu längre. Västen har minimalistisk design som gör att du knappt känner av det extra plagget, och den rymmer både vattenflaskor och småsaker för att hålla händerna fria under rundan. Löparvästar är även utmärkta för vandringar och friluftsdagar då de enkelt låter dig få med lättare packning. 

Västar för herrar i snygg design och högkvalitativa material

Med stilren design är västarna ett utmärkt tillägg till din sportgarderob. Snygga quiltade mönster låter dig hålla stilen på greenen medan skidvästar i klara färger låter dig hålla farten i spåret. Smala modeller ger dig en snygg silhuett som både isolerar med den kroppsnära passformen och ger dig rörelsefrihet i en mängd olika utomhusaktiviteter. Matcha med vinterjackor eller bär över långärmade tröjor.