alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

vattentäta byxor herr

 
[22]

Vattentäta byxor för herrar

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering så att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är på språng på fritiden. Med byxor från adidas är du väl rustad oavsett vad du har för planer. Klassisk stil i kombination med multifunktionella material och innovativ teknologi gör att du alltid är bekväm när du är på språng. Våra vattentäta byxor för herrar ger dig stil.

Skriv dina egna regler – vattentäta byxor för herrar från adidas

Vi har byxor som består av nylon och polyester. När det verkligen räknas och du börjar svettas ordentligt kommer du att upptäcka att sportkläder som är tillverkade i polyester ger ett bättre skydd. Eftersom svetten absorberas direkt från kroppen och eftersom du hålls varm just när du behöver det. Ute på språng i alla väder – när det kommer till kritan vill du erövra världen! Vattentäta tyger från adidas ger även skydd och komfort i snöblandat regn.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med byxor från märken som Originals, TERREX och Performance. Söker du den klockrena outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Funktionell design och pålitlig funktion oavsett väder. Det är adidas Terrex.

Vi ser till att testa ny teknologi som GORE-TEX i tuffa förhållanden. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMAPROOF och RAIN.RDY. Du hittar byxor i kollektionerna RDY och Clima. Våra byxor är tillgängliga i svart och blått.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för herrar kan du höja ribban och ha kul. Atleter vet hur småsakerna avgör om det blir en seger eller nederlag. Bli inspirerad av våra produkter för män och få bästa möjliga stöd på vägen mot nästa mål. Snowboardåkning eller vandring – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra exakt det. Framtiden börjar idag. Plocka fram våra vattentäta byxor för herrar från adidas – nu är stunden inne.