alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

vattentäta skor herr

 
[108]
1 / 3
Sida:av 3

Vattentäta skor för herrar

Du bestämmer reglerna. Inklusive vilka skor du ska ha för att ta din look till en ny nivå. Hitta din perfekta passform. I skor från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt skydd. Med dessa vattentäta skor för herrar kommer du att vara redo.

Sätt upp dina egna regler – vattentäta skor för herrar från adidas

Läder, syntetläder och textil är tre av de material vi använder för att producera våra skor. Det är extra viktigt att ha kläder och skor vattentät när du tränar – för att förbereda dig för oförutsägbart väder.

Med våra märken står du i centrum

Oavsett om det är märken som TERREX eller Performance – med adidas-skor gör du inte bara intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Kallt väder? Ruggiga vindar? Skumpiga vägar? Oroa dig inte! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under äventyren på höga höjder och ser till att du står på stadiga fötter. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion.

Våra mest innovativa teknologier, som PRIMALOFT, STEALTH och GEOFIT, hjälper dig att höja prestationerna. Den progressiva designen hos adidas 4D-mellansula bygger på atletdata som sammanställts under ett antal år. Den nyskapande nätstrukturen är gjord med en 3D-skrivare och digital ljussyntes och har därför inte enbart en verkligt innovativ look, utan även förstklassig funktion. Mellansulan med BOOST förser dig med maxad kraft i vartenda steg och har den mest responsiva stötdämpningen vi någonsin utvecklat. Mellansulan med BOUNCE ger en sko med bekväm stötabsorbering för maxad kraft på planen och andra platser där det kan behövas. Vi tummar inte på kvaliteten när vi tar fram nya skor. I sportsammanhang. I musiksammanhang. I vardagssammanhang. Det är därför adidas utvecklar nyskapande teknologi, testar den i verkliga förhållanden och paketerar den i en klassisk design. Du hittar skor i kollektionerna TERREX Speed, S2G och Marathon Tech. Vare sig det gäller sport eller fritid kan du alltid ge ditt max tack vare material av hög kvalitet som primeknit eller mesh och innovativa egenskaper. Vi erbjuder skor i grönt, svart, rosa och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för herrar. Som sanna atleter vet vi att tiden mellan tävlingarna är lika viktig som själva tävlingarna. Vår kollektion för män har skapats med högsta möjliga standard så att du kan röra dig med stil även utanför planen och när du inte tränar. Maratonlopp, terräng, utförsåkning, snowboardåkning, träning, urban sport eller vandring – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra precis det. Skor från adidas är extremt mångsidiga, det spelar inom roll om det gäller mjuka gräsplaner, gräsplaner och terräng. Visa din alldeles egna stil med vattentäta skor för herrar från adidas.