alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

vinterkängor herr

 
[34]

Vinterkängor för herrar

Kombinera stil med sport och fritid med adidas skor för herrar. adidas skor för herrar gör inte bara avtryck med sin stil utan ligger även i framkant vad gäller komfort. Vinterkängor från adidas skyddar fötterna och erbjuder äkta komfort så att du kan njuta av varje ögonblick. Med dessa vinterkängor för herrar kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – vinterkängor för herrar från adidas

Textil är ett material vi använder för att producera våra vinterkängor.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med vinterkängor från märken som TERREX. Letar du efter funktionell design och funktion som du kan känna dig trygg med i alla lägen? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den perfekta följeslagaren.

Med teknologier som STEALTH, PRIMALOFT och TRAXION är du rustad för alla situationer. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som skickar tillbaka energin som du har använt. De har inte bara gjort det på gatan utan även på världsscenerna – skor från adidas är hyllade i hela världen och är ett tydligt statement. Våra kollektioner med vinterkängor inkluderar RDY och Clima. Våra vinterkängor är tillgängliga i svart.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för herrar. Som sanna atleter vet vi att tiden mellan tävlingarna är lika viktig som själva tävlingarna. Vår kollektion för män har skapats med högsta möjliga standard så att du kan röra dig med stil även utanför planen och när du inte tränar. 3-Stripes är alltid helt rätt: för utförsåkning, snowboardåkning, urban sport eller vandring. I vårt stora urval hittar du skor för terräng. Framtiden börjar nu. Välj våra vinterkängor för herrar från adidas – nu är stunden inne.