alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

vita shorts herr

 
[43]

Vita shorts för herrar

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för herrar passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Kläder med adidas legendariska logotyp har en självklar plats i sportens värld och inom streetmodet. Våra shorts har en obestridlig Trefoil-design. Våra vita shorts för herrar ger dig stil.

Skapa dina egna regler – vita shorts för herrar från adidas

Vi har shorts som består av nylon, polyester och återvunnen polyester. Lösningen på problemet med plast är innovation. Vi ger en ny funktion åt plasten och använder den som ett återvunnet material i produktionen av våra produkter.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med shorts från märken som Performance. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig att höja prestationerna. AEROREADY, HEAT.RDY och CLIMACOOL absorberar fukt, håller kylan ute och ger skön värme åt dina ansträngda muskler. Våra kollektioner med shorts inkluderar Mygame, Squadra och Tango. Vi vill ha plastfria hav och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden som råmaterial.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Detsamma gäller om de atletiska egenskaperna eller stilen betyder mest för dig. Våra kläder för män kan hjälpa dig i alla situationer. 3-Stripes är alltid rätt: för maratonlopp eller triathlon. Visa din alldeles unika stil med vita shorts för herrar från adidas.