alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

huvudbonader

 
[315]
Adicolor Five-Panel Cap
Trefoil Baseball Cap
Runner 4D AEROREADY Cap
Lightweight Embroidered Baseball Cap
Baseball 3-Stripes Twill Cap
Terrex AEROREADY Five-Panel Graphic Cap
Trefoil Baseball Cap
Trefoil Baseball Cap
Baseball 3-Stripes Twill Cap
Baseball Cap
Mélange Beanie
Runner 4D AEROREADY Cap
AEROREADY Baseball Sport Cap
Lightweight Metal Badge Baseball Cap
Lightweight Long Beanie
3-Stripes Swim Hijab
Lightweight Metal Badge Baseball Cap
Adicolor Contempo Bucket Hat
Go-To Jet Cap
Adicolor Trefoil Bucket Hat
AEROREADY Visor
Marimekko AEROREADY Baseball Cap
Arsenal Snapback Cap
Marimekko WIND.RDY Bucket Hat
Baseball Cap Made with Nature
Trefoil Baseball Cap
Runner AEROREADY Supernova Cap
Baseball Cap
Tennis AEROREADY Tieband
Manchester United DNA Cap
X-City Docker
3-Stripes Swim Hijab
Lightweight Embroidered Baseball Cap
Training Headbands 3 Per Pack
Love Unites AEROREADY Baseball Cap
Real Madrid DNA Cap
Corduroy Dad Cap
AEROREADY Baseball Cap
Rifta Baseball Cap
adidas x FARM Rio AEROREADY Baseball Cap
Tennis AEROREADY Tieband
Bucket Hat
Performance Cap
1 / 7
Sida:av 7

Huvudbonader

adidas accessoarer har de rätta egenskaperna så att du kan fokusera på nästa mål. adidas karaktäristiska design löper genom alla våra kollektioner. På så vis inspirerar vi dig till en trygg och autentisk känsla varenda dag. Huvudbonader ger dig stil.

Skapade för kreatörer – huvudbonader från adidas

Huvudbonader är tillverkade av bomull, nylon och mockaläder.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med huvudbonader från märken som Performance, Athletics och Y-3. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Snö och regn? Hårda vindar? Steniga stigar? Inga problem! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under äventyren på höga höjder och ser till att du står på stadiga fötter. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har fått mycket stor uppmärksamhet. Y-3 har en autentisk, modig och självsäker image med sina skiftande texturer och generösa draperingar. Våra kollektioner med huvudbonader inkluderar Teamwear, Clima och Tour 360. Det är viktigt för oss att ta hand om miljön. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats ihop på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöhänsyn med superfunktionell design. Huvudbonader finns i blått, rosa, lila och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Låt inte utrustningen hindra dig när du ägnar dig åt längdskidåkningen, maratonloppet, utförsåkningen, snowboardåkningen eller tävlingen. Framtiden börjar idag. Upptäck huvudbonader från adidas – nu är stunden inne.