alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom

huvudbonader

 
[275]
Y-3 Svart Y-3 STRP CAPY-3 Svart Y-3 STRP CAP

Y-3 STRP CAP

Y-3

1 / 6
Sida:av 6

Huvudbonader

adidas accessoarer har de rätta egenskaperna så att du kan fokusera på nästa mål. adidas karaktäristiska design löper genom alla våra kollektioner. På så vis inspirerar vi dig till en trygg och autentisk känsla varenda dag. Huvudbonader ger dig stil.

Skapade för kreatörer – huvudbonader från adidas

Huvudbonader är tillverkade av bomull, nylon och mockaläder.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med huvudbonader från märken som Performance, Athletics och Y-3. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Snö och regn? Hårda vindar? Steniga stigar? Inga problem! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under äventyren på höga höjder och ser till att du står på stadiga fötter. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har fått mycket stor uppmärksamhet. Y-3 har en autentisk, modig och självsäker image med sina skiftande texturer och generösa draperingar. Våra kollektioner med huvudbonader inkluderar Teamwear, Clima och Tour 360. Det är viktigt för oss att ta hand om miljön. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats ihop på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöhänsyn med superfunktionell design. Huvudbonader finns i blått, rosa, lila och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Låt inte utrustningen hindra dig när du ägnar dig åt längdskidåkningen, maratonloppet, utförsåkningen, snowboardåkningen eller tävlingen. Framtiden börjar idag. Upptäck huvudbonader från adidas – nu är stunden inne.