alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Långärmade t-shirts och kortärmade tröjor

 
[1632]

Långärmade t-shirts och kortärmade tröjor

T-shirts är ett självklart basplagg i garderoben och hos adidas hittar du ett stort utbud av t-shirts och tröjor i alla möjliga olika stilar och modeller. Alla designer är gjorda med din komfort och rörelsefrihet i fokus, samtidigt som design och stil alltid är på högsta nivå. Välj mellan långärmade t-shirts och kortärmade tröjor för en sportig och tidlös stil. Här hittar du klassiska designinslag som adidas 3-Stripes och originalloggan samt trendiga färger och grafiska mönster. Med kvalitativa och högteknologiska material kan du räkna med att få både hållbara och bekväma plagg.

Långärmade och kortärmade t-shirts

För ett extra värmande lager som är bekvämt och skönt mot huden är en långärmad t-shirt ett perfekt basplagg. Med material som leder bort svett från huden håller du dig torr även under flera lager och kan känna dig bekväm under kalla dagar. Du hittar även långärmade t-shirts med kompressionspassform som stabiliserar musklerna och ger extra stöd. Dessa är perfekta för aktiviteter som tyngdlyftning. För varma sommardagar är kortärmade t-shirts perfekta för att hålla dig sval och torr, och för träning där du behöver extra rörelsefrihet för armarna finns mer löst sittande t-shirts med vidare skärning runt ärmarna. 

Snygg stil både till träningspasset och till vardags

Långärmade t-shirts och kortärmade tröjor passar lika bra till vardags som till träningen. Med adidas högteknologiska och kvalitativa material får du plagg som funkar både till gymmet och till vardags. Med snygga klassiska stilar i svart och vitt eller med 3-Stripes längs med ärmarna får du en tidlös sportstil. Om du vill prova på en mer attitydfull stil hittar du färgstarka mönster och djärva tryck. Matcha med trackpants från adidas för en klassisk sportstil från topp till tå eller med ett par shorts för varma sommardagar. Toppa med ett par fräscha sneakers för att vara redo vart dagen än tar dig.