alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Minikjolar

 
[31]

Snygga minikjolar för tennis och vardag

Det är inte alltid som man känner för att ha på sig byxor eller shorts, och då kan en av dessa minikjolar passa bra. Vi har både tenniskjolar och kjolar som passar till vardags, välj själv om du vill köra på en sportig look eller en mer traditionell och feminin look. Kjolarna finns i många olika färger och modeller så du kan hitta en som passar just din personliga stil. Glöm inte att skaffa dig toppar som matchar kjolarna du köper så du lätt kan hitta en komplett outfit när du står vid garderoben på morgonen.

Minikjolar för damer i miljövänliga material

Våra kjolar är gjorda av återvunnen polyester så du inte behöver oroa dig för att bidra till en ohållbar konsumtion. Tvärtom minskar de plasten ute i naturen, så du kan verkligen ha gott samvete när du bär din nya minikjol. Samtidigt som materialet är miljövänligt så är det både hållbart och skönt mot huden. Och det faktum att det inte blir skrynkligt i första taget uppskattar många, perfekt när man bara vill kunna slänga ner tenniskjolen i träningsväskan och inte behöva stryka den innan man ger sig av till träningen. Och om du använder en vanlig minikjol är det såklart skönt att slippa stryka den också.

Så matchar du din minikjol

Hur du komponerar en outfit med din nya kjol beror såklart på hur den ser ut. De flesta av våra kjolar är enfärgade, vilket gör att du med fördel kan välja en överdel som har lite mer färg. Om du inte känner för att sticka ut utan helst vill smälta in i mängden kan du alltid ta på dig en enfärgad topp i samma färg som kjolen eller en topp i en helt annan färg som bryter av för en kul effekt.