alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Långärmade t-shirts

 
[104]
1 / 3
Sida:av 3

Långärmade t-shirts för en snygg sportstil

Lägg till ett extra lager för värme eller en heltäckande look med en långärmad t-shirt från adidas. Här finns en stor kollektion av både gymtoppar och långärmade t-shirts som fungerar bra att använda till vardags. Med hundratals olika modeller kan du hitta långärmade t-shirts för alla tillfällen och aktiviteter. adidas designar sina kollektioner med funktion och komfort i centrum men utan att någonsin kompromissa när det kommer till stil. Med långärmade t-shirts kan du ta dig både till gymmet och till skolan i snygg sportstil.

Långärmade t-shirts för gym och träning

Med adidas högteknologiska material hittar du långärmade t-shirts som passar utmärkt för att öka din prestation under träningen. Om du ägnar dig åt tyngdlyftning under dina gympass hittar du till exempel långärmade tröjor med kompressionspassform. Dessa har en slimmad passform som sitter åt runt musklerna för att stabilisera dem från muskelvibrationer. Detta gör att du gör av med mindre energi och kan prestera bättre och säkrare. För svettiga pass hittar du material i fuktavledande textiler som gör att fukt leds bort från kroppen. Detta håller dig både sval och torr och du undviker pinsamma svettfläckar på kläderna. Med smarta detaljer som långa ärmar med hål för tummarna kan du säkerställa att din topp sitter på plats och inte behöver rättas till under passet. Genom att undvika denna distraktion kan du fokusera ännu bättre på din träning. 

Långärmad tröja att bära till vardags

adidas kollektioner är inte bara utmärkta att bära till träning för att optimera dina pass men även funktionella för vardagsbruk. Med adidas långärmade t-shirts får du en snygg och sportig stil som alltid är trendig. I kollektionerna hittar du välkända designinslag som 3-Stripes längs med tröjornas ärmar. Matcha detta med ett par trackpants som även dessa har 3-Stripes längs med byxbenen för att få en klassisk sportstil från topp till tå.