alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Tunna jackor

 
[530]
1 / 12
Sida:av 12

Tunna jackor för ett aktivt liv

Hos oss hittar du tunna jackor för alla tillfällen. Oavsett om du ska sticka ut och springa eller gå till jobbet, ta en promenad med hunden i regnet eller gå på grillfest så har vi en jacka som passar. Vi rekommenderar att du har några olika lättviktsjackor att välja mellan i olika färger och med lite olika egenskaper så du aldrig behöver stå i hallen och känna att du inte har någon jacka som passar till din outfit eller vädret.

Lättviktsjackor du kan lita på

Vi har många olika kategorier av jackor att välja på. Till dagar när vädret är risigt är en regnjacka oumbärlig så du inte blir blöt inpå bara skinnet. Våra regnjackor håller visserligen regnet ute, men är ändå luftiga och transporterar bort svett så du inte blir blöt på det sättet i stället. Andra jackor som också effektivt leder bort fukt är våra träningsjackor. De är perfekta när du ska ut och jogga och det är lite småkyligt ute, och de blockerar vinden så du inte blir för kall. Dessutom har vissa fickor så du kan lägga av dig dina värdesaker.

Snygga jackor gör vardagen bättre                                                

Den där känslan när man första gången efter vintern äntligen får ta på sig sin tunna vårjacka tycker vi är något av det absolut bästa som finns. Men den känslan blir så klart ännu bättre om jackan sitter perfekt, har en fin färg och verkligen är bekväm. Vårt mål är att alla våra tunna jackor ska ge den där perfekta känslan varje gång du tar på dig dem, oavsett om det är en vardagsjacka du har eller om det är en som du ska använda för att träna i utomhus. Vi har sett till att jackan är super, så du kan fokusera på allt du behöver göra i vardagen.