alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

lila byxor

 
[15]

Lila byxor

Med plagg i äkta adidas-stil visar du vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. adidas byxor är ikoniska. Det man först associerar till när man tänker på våra byxor är den legendariska designen. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Alla lila byxor från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapa dina egna regler – lila byxor från adidas

Våra byxor har tillverkats av bomull, nylon och återvunnen polyester. Alla kläder som är tillverkade av bomull känns behagliga mot huden eftersom man inte svettas så mycket när man bär dem. Materialet är det perfekta valet om du är ute på språng på fritiden eller ägnar dig åt mindre ansträngande träning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med byxorskollektioner som Originals, Athletics och Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar.

Med teknologier som TECHFIT är du rustad för varje situation. CLIMACHILL, AEROREADY och CLIMALITE absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt dina ansträngda muskler. Du hittar byxor i kollektionerna Injection Pack, Ryv och Disney.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Utförsåkning eller snowboardåkning – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra exakt det. Framtiden börjar nu. Välj våra lila byxor från adidas – nu är stunden inne.