alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

lila klanning

 
[2]

Lila klänningar

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering så att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är ute och rör dig på fritiden. I våra kollektioner finns en mängd designer som är skapade specifikt för dina behov. Iklädd klänningar från adidas är du ständigt snygg och bekväm. Alla lila klänningar från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – lila kjolar från adidas

Vi har klänningar som har tillverkats med bomull och nylon. Bomull är det material som känns lenast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken står du i centrum

Det spelar ingen roll om det är märken som Originals eller Performance – med adidas-klänningar drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. HEAT.RDY och CLIMACOOL absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt dina ansträngda muskler. Våra kollektioner med klänningar inkluderar Injection Pack, RDY och Trefoil.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Framtiden börjar nu. Upptäck våra lila klänningar från adidas – nu är stunden inne.