alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Mammakläder

 
[28]
Grattis, mamma! adidas mammakläder är designade att följa din kropp genom hela graviditeten. Från stödjande sport-bh:ar till sköna tights och snygga tröjor − allt designat för ett team på två.

Mysiga mammakläder för en aktiv graviditet

Det finns ingen tid i livet när bekvämlighet är så viktigt som när man är gravid. Mammakläder måste sitta bra, oavsett om det är gravidträningskläder eller vanliga plagg. Och om man kan se snygg ut i dem så är det så klart ett stort plus! Det är därför vi på adidas är stolta över att erbjuda en härlig kollektion av mammakläder som är speciellt designad för den aktiva blivande mamman. Fokus ligger på funktionalitet och alla plagg är utformade för att fortsätta passa dig i takt med att magen växer. Många plagg är även sydda i tyg som effektivt transporterar bort fukt och håller dig sval och torr. För att du ska känna dig trendig och modemedveten även som gravid har vi sett till att plaggen är precis lika snygga som våra andra kläder.

Håll dig aktiv under graviditeten med adidas mammakläder

Det är viktigt för både dig och barnet att du tar hand om din hälsa. En viktig del av det är att se till att röra på dig så gott det går. Om man tränar regelbundet blir det lättare att bära upp magen och man får bättre hållning. Dessutom bibehåller man sin muskelmassa. I början av graviditeten kan du träna nästan som vanligt, men allteftersom tiden går behöver du ta det lugnare och satsa på träning utan exempelvis hopp och tunga lyft. Under din graviditet ökar din rörlighet, vilket gör att du bör vara försiktig med stretchning då du lätt kan råka felbelasta kroppen. Men när du behöver stretcha lätt för att värma upp före ett pass eller efter att du tränat så är mammakläderna följsamma och sitter där de ska. Oavsett hur hårt du tränar och vilken fas du befinner dig i så har vi maternity-kläder som passar för din aktivitetsnivå så att du kan fokusera på att må bra.