alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

halvlånga kjolar

 
[4]

Kjolar

Nu har vi dessutom gett vår autentiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. Du skapar dina egna förutsättningar och med kjolar från adidas väljer du själv var ribban ska ligga. Alla kjolar från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – kjolar från adidas

Vi säljer kjolar som har tillverkats med bomull och polyester. Bomull är det material som känns bäst mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med kjolarskollektioner som Originals och Y-3 ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Uppskattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Den japanska designern Yohji Yamamotos oversizesnitt har blivit legendariska. Y-3 har en autentisk, tuff och självmedveten image med sina varierande texturer och generösa draperingar. adicolor och Trefoil är våra mest välkända kollektioner med kjolar. Våra kjolar är tillgängliga i svart och rött.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn och damer skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Kjolar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att uppnå dina mål varje dag.