alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Hijab & Modest mode

 
[349]

Spring, träna eller ta det lugnt med våra bekväma kläder i modest stil. Här kombineras våra smartaste sportteknologier med komfort och täckande design. Hitta inspiration i vår kollektion med plagg som är enkla att matcha med adidas tekniska sporthijab i neutrala färger.

1 / 8
Sida:av 8

TRÄNA MED SJÄLVFÖRTROENDE I ADIDAS SPORTHIJAB

adidas sporthijab gör det lätt att röra sig utan distraktioner. Den dras enkelt på över huvudet och håller sig instoppad under tröjan så att du kan fokusera på träningen. 

HÅLL DIG SVAL OCH TORR OAVSETT TRÄNING

adidas sporthijab är skapad i ett lätt och svettavledande material och har mjuka sömmar som gör att den knappt märks av. HEAT.RDY-teknologin och meshinfällningar som hanterar fukt och ger maximal ventilation hjälper till att hålla dig sval. Med de reflekterande detaljerna syns du i mörkret och kan nå dina träningsmål dag som natt. 

ENKEL ATT KOMBINERA

Sporthijaben kommer i neutrala färger med enkel design och matchas lätt med andra sportoutfits. Från sweatshirts och huvtröjor till leggings, tröjor och träningsställ – vi har allt du behöver för både inomhus och utomhus. Och med vår sporthijab fulländar du smidigt din outfit. Vår kollektion med modest mode för aktiva kvinnor erbjuder allt på ett ställe, från topp till tå – oavsett om du tränar löpning, styrka, yoga eller pilates.