alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Mössor

 
[33]

Värmande mössor med skön komfort och sportig stil

Det är nog inte många svenskar som inte äger en mössa. Större delen av året behövs de för att hålla våra huvuden varma när det snöar och vinden blåser snålt. Det kan dessutom behövas flera olika i garderoben, på hösten och våren passar ofta en tunnare mössa medan vintern kräver en rejälare. Den tunna kan med fördel även användas när man är ute och springer och det är kallt ute, ens löprunda kan verkligen bli förstörd om man fryser om huvudet och öronen. Med något varmt på huvudet ökar ens uthållighet så att man inte springer hem i förtid, och vi har mycket att välja på för både vuxna och barn oavsett om du ska använda den till fotbollsträningen eller skogspromenaden.

Håll dig aktiv under vinterhalvåret

Det är viktigt att klä sig ordentligt när man ska gå ut. När man håller sig varm och torr kan man njuta mycket lättare av naturupplevelser och sport och vardagen blir skönare. Våra mössor sitter snyggt på huvudet och skyddar även öronen mot kyla så du slipper gå och dra ner den i tid och otid. En vintermössa från adidas kan verkligen utgöra ett bevis för att det inte finns något dåligt väder om man har bra kläder.

Använd en mössa som accessoar

Mössan är såklart inte enbart ett plagg som håller oss varma, utan den kan verkligen vara en riktig modeaccessoar också. Länge förknippades mössor med hiphop-stilen, men nu för tiden kan det kännas moderiktigt att använda en snygg mössa oavsett klädstil. Den kan matchas med en tidlös trenchcoat eller bomberjacka, eller varför inte en sportoutfit. Och en bonus som många uppskattar är att den är det perfekta sättet att dölja att man har en "bad hair day". Med andra ord: alla borde ha ett gäng mössor hemma för att göra livet ett snäpp bättre!