alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

färgglada byxor

 
[13]
Dam Originals Multi TRACK PANTDam Originals Multi TRACK PANT

TRACK PANT

Dam Originals

Herr Sportswear Multi adidas Sportswear Future Icons Camo Graphic PantsHerr Sportswear Multi adidas Sportswear Future Icons Camo Graphic Pants

adidas Sportswear Future Icons Camo Graphic Pants

Herr Sportswear

Dam Originals Multi HER Studio London Track PantsDam Originals Multi HER Studio London Track Pants

HER Studio London Track Pants

Dam Originals

Färgglada byxor

Kreatörerna är en ny, kaxig generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm design som har skapats för din fritid. adidas byxor är ikoniska. Det man först associerar till när man tänker på våra byxor är den legendariska designen. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Våra färgglada byxor kompletterar din stil.

Sätt upp dina egna regler – färgglada byxor från adidas

Polyester och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att producera våra byxor. Värderar du hållbarhet? Det gör vi också! Det är därför vi använder återvunna material i vår tillverkning. Det innebär att du både slår ett slag för miljön och för dig själv när du deltar i sportaktiviteter.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med byxorskollektioner som Originals ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Gamla skatter och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Våra kollektioner med byxor inkluderar Injection Pack och Graphics.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Visa din alldeles unika stil med färgglada byxor från adidas.