alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

färgglada hoodies

 
[3]

Färgglada hoodies

Med plagg i äkta adidas-stil visar du vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. Våra hoodies har rätt stil för dig och dina behov, vilket innebär att du har möjlighet att förverkliga din egen potential. Alla färgglada hoodies från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – färgglada hoodies från adidas

Bomull och polyester är två av de material vi använder för att producera våra hoodies. Bomull är det material som känns behagligast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med hoodies från märken som Originals. Uppskattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Graphics, Ryv och AOP PACK är våra mest välkända kollektioner med hoodies.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn, damer och herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Visa din alldeles personliga stil med färgglada hoodies från adidas.