alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

färgglada t-shirtss

 
[26]

Färgglada T-shirts

Med plagg i äkta adidas-stil visar du precis vem som skriver reglerna för ditt liv – du. T-shirts från adidas passar perfekt och fungerar som ett bekvämt lagerplagg. Alla färgglada T-shirts från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapa dina egna regler – färgglada T-shirts från adidas

Vi erbjuder T-shirts tillverkade av bomull, polyester och återvunnen polyester. Bomull är det material som känns lenast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med T-shirts från märken som Originals. Söker du den perfekta outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oumbärliga om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Du hittar T-shirts i kollektionerna Trefoil, Bellista och adicolor.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för damer och herrar. Framtiden börjar nu. Upptäck våra färgglada T-shirts från adidas – nu är stunden inne.