alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

färgglada toppar

 
[4]

Färgglada toppar

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. I våra kollektioner hittar du en rad designer som är skapade specifikt för dina behov. Med toppar från adidas är du jämt bekvämt och snyggt klädd. Med dessa färgglada toppar kommer du att vara redo.

Skapa dina egna regler – färgglada toppar från adidas

Våra toppar är tillverkade av bomull och polyester. Bomull är det material som känns behagligast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mer avslappnade aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med topparskollektioner som Originals ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Högt skattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Du hittar toppar i kollektionerna Graphics, Fakten och Trefoil.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skriva sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Visa din alldeles egna stil med färgglada toppar från adidas.