alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

orange byxor

 
[5]

Orange byxor

Med plagg i äkta adidas-stil visar du exakt vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Med byxor från adidas är du redo oavsett vad du har för planer. Ikonisk stil i kombination med unika material och innovativ teknologi gör att du alltid kan känna dig bekväm medan du är på språng; när du är på väg. Med dessa orange byxor kommer du att vara rätt utrustad.

Sätt upp dina egna regler – orange byxor från adidas

Bomull är ett material vi använder för att producera våra byxor. Bomull är det material som känns bäst mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med byxorskollektioner som Originals ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Söker du den klockrena outfiten för sport och streetstil? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Visa din alldeles unika stil med orange byxor från adidas.