alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

orange klader

 
[127]
Pris
89 kr - 3 199 kr
893199
1 / 3
Sida:av 3

Orange kläder

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. Kläder från adidas passar perfekt och blir ett oumbärligt lagerplagg. Med dessa orange kläder kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – orange kläder från adidas

Vi har kläder tillverkade av bomull, nylon och polyester. De som är aktiva under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortsätter att kännas bra vid dagens slut. Bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med kläderskollektioner som Originals, Athletics och Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Funktionell design och pålitlig funktion vid alla väderförhållanden. Det är adidas Terrex. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar.

Med teknologier som TECHFIT och INFINITEX är du rustad för varje situation. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACOOL, CLIMAPROOF och AEROREADY. Våra kollektioner med kläder inkluderar Disney, AlphaSkin och Teamwear. Med Parley får plasten nytt liv och här kombineras miljöhänsyn med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden är grunden i hela kollektionen.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Utförsåkning, snowboardåkning, strand, triathlon eller vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra just det. Visa din alldeles egna stil med orange kläder från adidas.