alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

orange shorts

 
[13]
Dam HIIT Orange adidas Love Unites Graphic Bike ShortsDam HIIT Orange adidas Love Unites Graphic Bike Shorts

adidas Love Unites Graphic Bike Shorts

Dam HIIT

Barn Basket Orange Big Kids George Sanderson ShortsBarn Basket Orange Big Kids George Sanderson Shorts

Big Kids George Sanderson Shorts

Barn Basket

Barn Basket Orange Little Kids George Sanderson ShortsBarn Basket Orange Little Kids George Sanderson Shorts

Little Kids George Sanderson Shorts

Barn Basket

Herr Tennis Orange Ergo Primeblue ShortsHerr Tennis Orange Ergo Primeblue Shorts

Ergo Primeblue Shorts

Herr Tennis

Orange shorts

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. Med shorts från adidas är du rätt utrustad oavsett vad du har för planer. Unik stil kombinerad med innovativa material och innovativ teknologi gör att du alltid är bekväm medan du är på språng; när du är på väg. Med dessa orange shorts kommer du att vara redo.

Märket med de tre ränderna – orange shorts från adidas

Vi säljer shorts tillverkade av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns behagliga mot huden eftersom man inte svettas så intensivt när man bär dem. Materialet är det optimala valet om du är ute och rör dig på din lediga tid eller ägnar dig åt ett lätt träningspass.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med shorts från märken som Performance och Originals. Gamla skatter och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som skriver reglerna åt sig själva. Superfunktionell teknologi som CLIMALITE, CLIMACHILL och AEROREADY utgör en stadig grund i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Trefoil, Clima och RDY är våra mest välkända kollektioner med shorts. Vi kämpar för hav som är fria från plast och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden som råmaterial.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. När framtiden börjar är upp till dig. Välj våra orange shorts från adidas – nu är stunden inne.