alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

OZWEEGO

 
[55]
OZWEEGO är skon för dig som vågar vägra det tråkiga, som alltid siktar efter nya mål och som aldrig får nog av livet. Med bekväm dämpning och vass design är den ett självklart val.
Originals Grå OZMILLEN SkorOriginals Grå OZMILLEN Skor

OZMILLEN Skor

Originals

1 / 2
Sida:av 2

OZWEEGO – för en aktiv vardag med stil

OZWEEGO-kollektionen är baserad på OZWEEGO 3, som lanserades för första gången 1998. Nu är favoriten tillbaka med en klassisk design där mesh och mocka kombineras i ovandelen och adiPRENE i mellansulan som absorberar stötar och ger dig så skön dämpning att du nästan tror att du svävar fram. Många OZWEEGO är delvis tillverkade av återvunnet material, vilket är ett steg mot våra miljömål.

Upptäck adidas Osweegos unika, futuristiska design

Många av våra skor har en gång i tiden börjat som sportskor och sedan introducerats även på catwalken, och adidas OZWEEGO är inget undantag. Från första början skapades den som en innovativ löparsko för tävlingslöpning, och har ända sedan 1996 varit en favorit som ständigt tagit sig från löpspåret till modescenen. Den ikoniska designen i Osweego-skor känns både retro och futuristisk på samma gång, och gör den till ett statement oavsett när du bär dem.

Sköt om dina sneakers och få dem att hålla länge

Våra skor är tillverkade av slitstarka material och de tål att användas dagligen. Men det är ändå viktigt att du tar hand om dem om du vill att de ska hålla länge. Tänk på att impregnera dem direkt innan du använder dem första gången. Använd alltid skovårdsprodukter som är avsedda för skornas material. Var noga med att låta impregneringen torka helt. När du har använt skorna ett tag och de har blivit smutsiga ska du inte tvätta dem i tvättmaskinen. Använd i stället en skumrengöring som du låter verka och sedan torkar bort med en mjuk trasa. Förvara skorna på ett välventilerat ställe och låt dem torka helt mellan användningarna.