alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Pastellkläder och skor

 
[554]
1 / 12
Sida:av 12

Pastellkläder och skor för härliga träningslooks

Välj en fräsch look på dina träningskläder genom att satsa på pastellkläder och skor. Dessa dämpade toner går enkelt att matcha med både starka färger och basfärger som du redan har i din garderob. adidas pastellkläder och skor har skapats med funktion i centrum och du kan därför optimera din träning genom att välja rätt plagg och skor. Du hittar pastellfärgade skor för allt från tennis och löpning till vandring och vardagsanvändning. Viktigt är att du väljer rätt utrustning för din träningsform så du kan optimera dina pass och hålla dig så bekväm som möjligt under träningen.

Snygga pastellkläder för en mjuk look

Med adidas pastellkläder och skor får du en mjuk look i fräsch retroanda. Här hittar du bland annat snygga t-shirts i behagliga material. För svettiga pass kan du välja pastellkläder i svettavledande material för att du ska hålla dig torr och sval under passen. Lägg till en värmande hoodie eller jacka i pastellfärg om du tränar utomhus under den kallare delen av året. Du hittar bland annat pastellfärgade jackor i kroppsnära passform som inte hindrar dina rörelser trots deras isolerande och värmande funktion.

Pastellfärgade skor för snygg retrostil

Med ett par pastellfärgade skor kan du lägga till en snygg och fräsch detalj till vilken outfit som helst. I adidas kollektion av pastellfärgade skor hittar du klassiska modeller som har tidlösa silhuetter. Välj mellan stötdämpande och rejäla skor som skyddar fötterna mot stötar eller flexibla och lätta skor som följer med i fötternas rörelser. adidas har ett stort utbud av sneakers för olika typer av träningsformer och aktiviteter för att du ska kunna hitta en sko som passar för just din träning. Matcha dina pastellfärgade skor med enfärgade kläder eller färgstarka plagg, denna färgskala är lätt att matcha till din garderob.