alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

adidas Petite

 
[124]
1 / 3
Sida:av 3

Rätt proportioner med adidas petite

I kollektionen adidas Petite hittar du plagg med kortare innersömmar och ärmar. Detta gör att du hittar bekväma och proportionerliga plagg även när du är kortare. Att ha rätt passform på dina träningskläder gör stor skillnad både för din komfort och din prestation. Med rätt längd på byxben och ärmar slipper du justera plaggen under passen och slipper därmed distraktion. Med petite adidas får du dessutom full rörelsefrihet när proportionerna är korrekta och plaggen sitter som de ska. Med adidas XXS-storlekar får du plagg som inte är i vägen när du tränar så fullt fokus kan läggas på träningen.

Petite mode i klassiska modeller för optimal träning

I kollektionen adidas Petite hittar du klassiska adidasplagg i XXS-storlekar. Bland annat finns adidas ikoniska track suit i petite-modeller. Med de välkända 3-Stripes längs med ärmar och ben får du en tidlös sportstil som även håller dig varm och bekväm mellan träningspassen och under uppvärmningen. Välj mellan dämpade färger och starka toner eller mixa och matcha för en snygg look. Du hittar även tights med skön kompressionspassform, mjukisbyxor och vattenavvisande överdragsbyxor. Välj rätt plagg baserat på din träningsform. 

Högteknologiska material för att prestera på topp

Med adidas högkvalitativa material kan du slå nya rekord. Med plagg som ventilerar kan du hålla dig sval under svettiga pass såväl som varma sommardagar och med fuktavledande funktion får du även plagg som leder bort svett från kroppen så du får en torr och sval känsla. För utomhusaktiviteter under den kallare delen av året hittar du bekväma överdragsbyxor med ordentligt med rum för lager. Med vattenavvisande och slitstark yta kan du känna dig torr under vandringar även när vädret inte är det bästa. För stöd till dina muskler vid tyngdlyftning och muskelstärkande övningar hittar du stabiliserande kompressionspassform som gör att du får mer ut av träningen.