Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
logo

EN BASKETKOLLEKTION FRÅN ADIDAS OCH PHARRELL WILLIAMS

En kollektion skapad i en anda av sport, tävling och kreativitet som hyllar basketens känsla av kreativ sammanhållning och stolt tävlingsglöd. Pharrell Williams förenar funktionell basketdesign med livsstil, i både nya och klassiska adidas-siluetter.

SLUTSÅLD

0-60: PHARRELLS NYA SILUETT

Pharrell Williams tar sin kreativa vision till en basketkollektion med tio plagg vars fokus ligger på sammanhållning och identitet via ett upprepat motiv av tumavtryck och en batikinspirerad palett. I kollektionens blickpunkt står den förstklassiga basketsneakern 0-60. Skapad i en high-top-modell med en markerad yttersula och en justerbar innersula för en väljusterad passform och överlägsen komfort.

ADIDAS ORIGINALS = PHARRELL WILLIAMS

Samarbetet adidas Originals = Pharrell Williams, som först lanserades 2014, är en utveckling av Pharrells vision om att hylla mänsklighetens mångfald genom att sammanföra människor med kärlek, passion, energi och färg.

”Det jag försöker göra är att använda min plattform för att låta människor berätta sin historia. Syftet med samarbetet är att skapa den möjligheten.”

PHARRELL WILLIAMS

I alla mina arbeten med adidas Originals har jag hela tiden försökt berätta historier som annars kanske inte hade fått en röst och använda plattformen för att förmedla positiv energi där det är möjligt. adidas och jag delar samma värderingar och strävar efter att använda sporten för att förändra liv, och vetskapen om att vårt gemensamma arbete kan påverka andra är den stora drivkraften. Vårt samarbete handlar om att erkänna och hylla olika färger, andliga inriktningar och kulturer. Syftet  är att lyfta fram skillnaderna så att människor inser att vi i grund och botten är lika, trots alla skillnader.

PHARRELL WILLIAMS