alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
logo

PHARRELL WILLIAMS BOOST SLIDE

En uppdaterad version av ikoniska adilette med en vadderad, justerbar ovandel och Boost-dämpning. Ultimat komfort och stil.

ADIDAS ORIGINALS = PHARRELL WILLIAMS

Samarbetet adidas Originals = Pharrell Williams, som först lanserades 2014, är en utveckling av Pharrells vision om att hylla mänsklighetens mångfald genom att sammanföra människor med kärlek, passion, energi och färg.

”Det jag försöker göra är att använda min plattform för att låta människor berätta sin historia. Syftet med samarbetet är att skapa den möjligheten.”

PHARRELL WILLIAMS

I alla mina arbeten med adidas Originals har jag hela tiden försökt berätta historier som annars kanske inte hade fått en röst och använda plattformen för att förmedla positiv energi där det är möjligt. adidas och jag delar samma värderingar och strävar efter att använda sporten för att förändra liv, och vetskapen om att vårt gemensamma arbete kan påverka andra är den stora drivkraften. Vårt samarbete handlar om att erkänna och hylla olika färger, andliga inriktningar och kulturer.
PHARRELL WILLIAMS