alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HERR
  • DAM
  • BARN
  • Nyinkommet
  • SPORTER
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din varukorg är tom

Pikétröjor och tenniströjor

 
[221]
1 / 5
Sida:av 5

Rör dig lätt och ledigt i pikétröjor och tenniströjor

Piké och tenniströjor är ett klassiskt plagg som aldrig går ur tiden. adidas pikétröjor finns för båda damer och herrar och tillverkas i många olika modeller. Det finns allt från tighta och slimmade modeller till mer lösa och luftiga varianter. Välj den som du känner dig bekväm i! Tröjorna är tillverkade i olika material, men främst av bomull, polyester och elastan – ofta i olika kombinationer för att få fram de allra bästa egenskaperna. adidas arbetar med miljövänliga material i sina kläder, bland annat återvunnen polyester för att påverka vår miljö så lite som möjligt. Så dessa plagg kan du shoppa med gott samvete då du vet att de är miljövänliga samtidigt som de är snygga och funktionella! Tröjorna är perfekta att bära vid olika fysiska aktiviteter då de är funktionsplagg av rang och fuktabsorberande. Denna funktion håller dig torr och låter dig koncentrera dig fullt ut på nästa serve eller swing. Tröjorna hjälper dig helt enkelt på vägen till att bli en bättre atlet.

Pikétröjor och tenniströjor är plaggen för alla tillfällen

Pikéer och tenniströjor har, som namnet på den senare antyder, tidigare främst använts av tennis- och golfspelare. Och så är naturligtvis fortfarande fallet. Inom båda sporterna används pikén flitigt och ses av många som det plagg som är kutym att bära under träningar och tävlingar. Det luftiga materialet och sköna passformen kombinerat med den stilrena designen passar perfekt för dessa två eleganta sporter. Pikétröjor och tenniströjor kan såklart användas även vid andra tillfällen, utanför sportens arenor. Idag är plagget nämligen synonymt med en lågmäld elegans och ett så kallat preppy mode. Tenniströjor och pikéer kan utan problem bäras till jeans och sneakers för en avslappnad men välklädd look ute på stan. Eller varför inte ersätta skjortan eller blusen med en elegant tenniströja vid lite finare tillfällen.