alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

röd scarf

 
[4]
Pris
139 kr - 199 kr
139199

Röda halsdukar

Med accessoarer från adidas kan du fokusera på det som är viktigt utan att kompromissa med stil eller funktion. adidas bidrar med mängder av motivation för att du ska hålla igång. Även om du inte är på väg till träningen gör våra tillbehör att du alltid kan betrakta livet ur ett sportperspektiv. Våra röda halsdukar ger dig stil.

Skriv dina egna regler – röda halsdukar från adidas

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med halsdukar från märken som Performance. Performance är framtagen för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer och herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Framtiden börjar idag. Plocka fram våra röda halsdukar från adidas – nu är stunden inne.