alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

röd hoodies

 
[35]
Dam Originals Röd HoodieDam Originals Röd Hoodie

Hoodie

Dam Originals

Röda hoodies

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm design som har skapats för din fritid. Hoodies från adidas sitter perfekt och fungerar som ett obligatoriskt lagerplagg. Våra röda hoodies kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – röda hoodies från adidas

Våra hoodies har tillverkats av bomull, polyester och återvunnen polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas så intensivt i dem. Materialet är det optimala valet om du är ute på språng på din lediga tid eller ägnar dig åt lågintensiv träning.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med hoodieskollektioner som Y-3, Originals och TERREX ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Letar du efter funktionell design i kombination med funktion som du kan lita på oavsett förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den optimala följeslagaren. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som skapar sina egna regler. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Yohji Yamamotos kläder är berömda för den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här återkommer ett antal varierande texturer och draperingar som bildar det legendariska oversizesnittet. Våra kollektioner med hoodies inkluderar adicolor, Teamwear och ZNE.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Vandring – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra precis det. Röda hoodies från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är inställd på att flytta gränserna varje dag.