alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

roda toppar

 
[12]

Röda toppar

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet med hjälp av sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. Toppar från adidas sitter perfekt och blir ett bekvämt lagerplagg. Våra röda toppar ger dig stil.

Skapade för kreatörer – röda toppar från adidas

Våra toppar har tillverkats av bomull, polyester och återvunnen polyester. De som är aktiva under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortsätter att kännas bra när dagen är över. Bomull är det optimala materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så mycket i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med topparskollektioner som Originals, Performance och Athletics ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Högt skattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Superfunktionell teknologi som CLIMACHILL, CLIMALITE och AEROREADY är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Response, adicolor och Clima är våra populära kollektioner med toppar.

Människor med nyskapande idéer som transformerar världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Visa din alldeles individuella stil med röda toppar från adidas.