alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

rosa baddräkt

 
[31]

Rosa baddräkter

Vad motiverar dig? Sportig design, lediga retrovibbar och ett brett urval av mångsidiga outfits ger inspiration till en ledig streetstil. När du tränar simning krävs viljestyrka för att nå mållinjen. adidas plagg är tillverkade av material som håller dig bekväm och följer dina rörelser – så att du kan ge allt. adidas baddräkter ger har en bekväm passform och maximal rörelsefrihet under vatten. Med dessa rosa baddräkter kommer du att vara redo.

Sätt upp dina egna regler – rosa baddräkter från adidas

Vi har utrustningen för din sport som ger dig motivationen att ge allt när du simning: .

Våra baddräkter har tillverkats av nylon, polyester och återvunnen nylon.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med baddräkterskollektioner som Performance och Originals ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Performance har skapats för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion.

Vi testar ny teknologi som INFINITEX i tuffa förhållanden. Du hittar baddräkter i kollektionerna Trefoil, adicolor och Must Haves.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt bassängen. Framtiden börjar nu. Skaffa våra rosa baddräkter från adidas – nu är stunden inne.