alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Rosa bikinis

 
[2]
Dam Simning Rosa Marimekko Laine BikiniDam Simning Rosa Marimekko Laine Bikini

Marimekko Laine Bikini

Dam Simning

Rosa bikinis för en aktiv sommar

Det finns väl inget härligare än årets första dopp? Oavsett om du eller din dotter ska plaska skrikande i det vårkalla vattnet eller har badat hela sommaren och är sugen på en ny baddräkt så kan våra rosa bikinis passa utmärkt. De förenar en gullig flicklook med en aktiv design som hyllar allt det innebär att vara tjej. En stor fördel med våra bikinis är att de är gjorda med aktivitet i åtanke. Vi vet att ingen bara ligger på stranden och solar, utan badkläder måste tåla både lek och simning. Ingen ska behöva oroa sig för att deras badkläder inte sitter kvar när de leker i vattnet, och därför är våra bikinins gjorda i en modell som sitter bra samtidigt som den är snygg.

Rosa bikinitrosor och rosa bikinitoppar i klorresistent material

Våra rosa bikinitrosor och rosa bikinitoppar är gjorda för användning, inte bara för att se fina ut. De är tillverkade i ett klorresistent material av nylon och elastan som är lagom stretchigt och inte är genomskinligt. Dessutom har de band som går att justera så att bikinin passar perfekt. Materialet är relativt snabbtorkande, vilket är en fördel då man aldrig bör förvara bikinin blöt, exempelvis i en väska. Mönstren på våra bikinis är smickrande, pigga och glada och ger den där äkta sommarkänslan. De passar lika bra för simskolan som för strandfesten, för träning och för snäckplockning. Men våra rosa bikinis passar lika bra på vintern när ni badar på äventyrsbad och åker vattenrutschbana eller till simträningen och tävlingar. Eftersom de är så bekväma kan tjejen som har dem fokusera på sin sport eller lek utan att behöva dra i kläderna. Hon kan känna sig självsäker och glad. Den smarta halterneckmodellen passar extra bra om man vill få en fin solbränna på ryggen utan massa linjer.