alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

rosa klader

 
[680]
Pris
95 kr - 3 999 kr
953999

Rosa kläder

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är ute och rör dig på fritiden. Kläder från adidas sitter perfekt och fungerar som ett praktiskt lagerplagg. Alla rosa kläder från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – rosa kläder från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra kläder. De som rör på sig under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortsätter att kännas skönt när dagen är över. Bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så mycket i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som adidas by Stella McCartney, Five Ten eller Originals – med adidas-kläder får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Regnigt väder? Ruggiga vindar? Steniga stigar? Inga problem! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under bergsäventyren och ser till att du står på stadiga fötter. Performance har skapats för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. Gamla skatter och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld.

Med teknologier som INFINITEX och TECHFIT är du rustad för alla situationer. Superfunktionell teknologi som CLIMAPROOF, CLIMALITE och HEAT.RDY är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Supernova, adicross och Project-3 är våra mest välkända kollektioner med kläder. Det är viktigt för oss att skydda planeten. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som plockats upp på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöhänsyn med superfunktionell design.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Hitta egna vägar på bassängen, maratonloppet, tävlingen eller vandringen. Rosa kläder från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att sätta nya mål varje dag.