alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

rosa pannband

 
[5]

Rosa pannband

adidas accessoarer har de rätta egenskaperna så att du kan koncentrera dig på nästa mål. adidas typiska design återkommer i alla våra kollektioner. På så sätt inspirerar vi dig till en autentisk och trygg känsla varje dag. Inget är omöjligt. Pannband från adidas matchar din stil och har en design som är lika pålitlig som funktionell. Alla rosa pannband från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Sätt upp dina egna regler – rosa solskärmar från adidas

Återvunnen polyester är ett material vi använder för att tillverka vårt pannband.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med pannbandskollektioner som Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är framtagen för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Våra kollektioner med pannband inkluderar RDY och Clima.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer och herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Visa din alldeles individuella stil med rosa pannband från adidas.