alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

rosa shorts

 
[30]
Storleksutbud
Pris
136 kr - 2 699 kr
1362699

Rosa shorts

Med plagg i äkta adidas-stil visar du precis vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. adidas shorts är ikoniska. Det man först associerar till när man tänker på våra byxor är den legendariska designen. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Våra rosa shorts kompletterar din stil.

Skriv dina egna regler – rosa shorts från adidas

Våra shorts har tillverkats av bomull, polyester och återvunnen polyester. Bomull är det material som känns behagligast mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det passar framförallt för mer avslappnade aktiviteter och som ett ytterlager.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med shortskollektioner som Athletics, Performance och Originals ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som skapar sina egna regler. Högt skattade klassiker och innovationer samlade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld. Superfunktionell teknologi som AEROREADY, CLIMACHILL och WIND.RDY är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Pharrell, Ultimate och RDY är våra mest välkända kollektioner med shorts.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt tävlingen. Visa din alldeles personliga stil med rosa shorts från adidas.