alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Rosa badkläder

 
[44]

Rosa badkläder för simning och strandhäng

Rosa är verkligen en somrig färg som sätter ett leende på våra läppar, och vi har en uppsjö av rosa badkläder att välja på. Oavsett om du är ute efter en rosa tankini, ett par strandshorts eller badkläder för motions- och tävlingssimning så har vi garanterat något som passar. Vi har också rosa simglasögon och badtofflor så du kan komponera ihop en rosa outfit som passar din personliga stil. Här finns rosa badplagg till hela familjen, för herr, dam och barn.

Praktiska och snygga rosa kläder för simning

Vi är väldigt stolta över våra rosa kläder för simning. Inte bara för att de är så detaljrika och välsittande, utan främst för materialet de är gjorda av. Vi har nämligen lyckats ta fram tyger som är gjorda av återvunnen plast, och som dessutom är klorresistenta och håller färgen bra. Tygerna som badkläderna är gjorda av är snabbtorkande och stretchiga. Helt enkelt precis den typen av material som behövs i badkläder. Våra rosa badkläder är inte bara bra för dig som använder dem, utan även för planeten, och det känns lite extra bra i hjärtat.

Ta hand om dina badkläder på rätt sätt

Du vill så klart se till att dina nya badkläder får ett långt och lyckligt liv. Det är viktigt att du ser till att skölja ur dem när du har använt dem, oavsett om du har badat i saltvatten eller klorerat vatten. Ta upp dem direkt när du kommer hem och häng dem på tork så de inte ligger fuktiga i väskan längre än nödvändigt. Det bästa är att tvätta dem på 30 grader med ett milt tvättmedel. Undvik både torktumlare och sköljmedel. Badkläderna behöver inte strykas och tål heller inte strykjärn och de blir inte särskilt skrynkliga, särskilt om du hänger upp dem slätt för att torka.