alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Rosa Superstars

 
[14]
Superstar 82 Shoes
Superstar 360 Shoes
SUPERSTAR 360 C
Disney Superstar 360 Shoes
Disney Superstar 360 Shoes
Superstar 360 Shoes
Disney Superstar 360 Shoes
Superstar 360 Shoes
Superstar 360 Shoes

Maxa dina outfits med rosa Superstars

Vilka skor du har på dig kan göra stor skillnad för helhetsintrycket av din stil. Ibland vill man kanske bara ha ett par sneakers som låter ens kläder ta huvudrollen. Men andra gånger vill man dra blicken till skorna. Det är då rosa Superstars är det självklara valet. Dessa skor är både oskyldiga och tuffa på samma gång. De återerövrar färgen rosa och visar att den inte bara behöver handla om söthet, utan kan ha riktig attityd om man gör det rätt. Särskilt snygga blir dessa sneakers till en enkel outfit, till exempel ett par ljusa jeans och en vit t-shirt, men de passar även bra när du har på dig mer färgstarka kläder och inte vill att skorna ska vara för tråkiga.

Detaljerna gör våra Superstars i rosa

Det är inte bara färgen som gör våra Superstars i rosa så härliga. Varenda söm är noga uttänkt, och den klassiska snäcktån i gummi känns plötsligt som ny igen, trots att den varit med i många år. Den är dessutom inte bara snygg, utan skyddar tårna mot vatten under regniga dagar. Räfflade sulor ger bra grepp och reflekterande detaljer gör att du syns i trafiken. Småsaker som färg på skosnörena och kontrasterande små färgstänk gör att de här skorna känns helt rätt, både till vardag och fest.

Vårda dina sneakers på rätt sätt

Oavsett om dina Superstars är i läder eller tyg så mår de bra av en ordentlig impregnering med lämplig produkt innan du börjar använda dem. Då skyddas de mot smuts och vatten, vilket gör att de håller sig fina längre och inte läcker. När det är dags att rengöra dem bör du välja exempelvis ett skoskum som är anpassat för materialet. Detta är mycket bättre än att tvätta dem i tvättmaskin.