alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

rosa toppar

 
[46]

Rosa toppar

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering så att du är bekväm och har rätt look i våra plagg även när du är ute och rör dig på fritiden. Toppar från adidas passar perfekt och utgör ett smidigt lagerplagg. Våra rosa toppar ger dig stil.

Skapa dina egna regler – rosa toppar från adidas

Vi säljer toppar som har tillverkats med bomull, polyester och återvunnen polyester. Bomull är det material som känns bäst mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Athletics, adidas by Stella McCartney eller Originals – med adidas-toppar gör du inte bara intryck på nästa träning utan också på vägen dit. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå. Högt skattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMALITE, CLIMACHILL och CLIMACOOL. Våra kollektioner med toppar inkluderar Must Haves, DESIGNED4TRAINING och Parley. Miljöskydd är viktigt för oss. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som plockats upp på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed omsorg om planeten med superfunktionell design.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan barn, damer och herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Finn din egen väg på maratonloppet eller tävlingen. Rosa toppar från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att sätta nya mål varje dag.