alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

silver klader

 
[6]

Silverfärgade kläder

Kreatörerna är en ny, självsäker generation som bestämmer sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter har en sportig, bekväm look som har skapats för din fritid. Våra kläder har helt rätt stil för dig och dina krav, vilket innebär att du får möjlighet att förverkliga din individuella potential. Med dessa silverfärgade kläder kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – silverfärgade kläder från adidas

Bomull och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att tillverka våra kläder. Alla kläder som innehåller bomull känns sköna mot huden eftersom man inte svettas så mycket i dem. Materialet är idealiskt om du är ute och rör dig på fritiden eller ägnar dig åt lätt träning.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med kläderskollektioner som Athletics och Y-3 ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Y-3-kollektionen av Yohji Yamamoto är känd för sin avantgardistiska design. Designerns legendariska oversizemodeller i svart har draperad, varierad textur. Du hittar kläder i kollektionen Must Haves.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer och herrar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Framtiden börjar idag. Välj våra silverfärgade kläder från adidas – nu är stunden inne.