alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Silverklockor

 
[7]

Eleganta och stilrena silverklockor från adidas

Ser du efter ett armbandsur som snyggt matchar med dagens outfit och samtidigt kommer fullpackad med funktioner som hjälper dig att ta träningen till nästa nivå, har du helt klart hamnat rätt. I adidas utbud av silverklockor hittar du stilrena accessoarer för både jobb och träning. Klockorna kombinerar en snygg silverfärgad stil med viktiga funktioner som dubbla tidzoner, lampa, stoppur och så mycket mer. Självklart visar dem tiden också. Många modeller i utbudet är framtagna i rostfritt stål, så du inte behöver oroa dig för att klockans silveraktiga yttre rostar bort.

Silverfärgade klockor som fulländar din outfit

Vare sig du behöver en snygg accessoar som ackompanjerar resten av din outfit, ett praktiskt armbandsur med ett klassiskt utseende eller en mångsidig klocka som håller reda på när det är dags att vila under intensiva träningspass har adidas en klocka för just ditt ändamål. Det rostfria stålet gör att klockan ser ny ut, även efter flitigt bruk, och många alternativ är dessutom vattentäta. Detta gör att du inte behöver ta av dig armbandsuret när du exempelvis tvättar händerna. Dess vattentäta egenskaper öppnar även upp för dig som simtränar eller svettas runt vristområdet under hårda pass i träningssalen. Då många klockor har ett inbyggt tidtagarur, kan du enkelt se hur bra du ligger till oavsett om du tränar på land eller i simbassängen.

Klocka i klassisk design möter modern funktion

Då många kläder och accessoarer uppmanar till rörelse i adidas utbud kommer alternativen med en hel del finurliga funktioner som hjälper dig under vardagliga scenarion. Har du ett kommande möte med en kollega i en annan tidszon finns silverklockor som smidigt visar vad tiden är i både din och respektive kollegas zon. Föredrar du dock en klassisk version finns givetvis eleganta modeller som enbart visar tiden. Oavsett ändamål är det helt klart värt att se över adidas utbud av silverfärgade klockor.