alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

silver väska

 
[5]

Silverfärgade väskor

Accessoarer gör skillnad. Våra ikoniska kollektioner har designats för att ge dig det stöd du behöver. Det blir alltid mer lustfyllt med rätt utrustning. Motivation är allt. På väg till gymmet, på tävlingen eller under arbetsdagen – med väskor från adidas står lusten överst bland prioriteringarna. Alla silverfärgade väskor från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapa dina egna regler – silverfärgade väskor från adidas

Nylon är ett material vi använder för att producera våra väskor.

Med våra märken står du i centrum

Med väskorskollektioner som Originals ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Söker du den perfekta outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du strävar efter en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Vår kollektion med väskor inkluderar Trefoil.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för damer och herrar. När framtiden börjar är upp till dig. Upptäck våra silverfärgade väskor från adidas – nu är stunden inne.