alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Skateväskor

 
[1]

Skateväskor för skateboarding ger dig en känsla av frihet

När du är ute och skejtar kan det vara skönt att ha någonstans att göra av sina saker. adidas skateväskor för skateboarding är smidiga att ha på sig eftersom de sitter säkert på plats runt midjan. Dessa midjeväskor går väldigt lätt att justera så du kan få en perfekt passform med hjälp av midjeremmen. Om du vill kan du även bära dem över axeln för en extra trendig look. Dessa skateväskor för skateboarding är tillverkade i ett material i hundra procent nylon. De har ett stort huvudfack med plats för större tillhörigheter som stängs med dragkedja, samt ett mindre ytterfack med dragkedja där du kan lägga små saker som du vill ha snabb tillgång till.

En bekväm skateväska är den ultimata väskan för dig som älskar att skejta

Med adidas praktiskt designade skateboardväskor får du plats med det allra viktigaste, till exempel nycklar, mobil och plånbok. Men det bästa med dessa snygga och slitstarka väskor för skateboarding är nog att du kan ha händerna helt fria när du åker. Tack vare detta får du en speciell känsla av frihet när du skejtar fram på gatorna. Med andra ord har de allt du kan önska dig av en skateväska.

Smarta skateboardväskor för aktiva skejtare

Med en skateväska är du redo för en ny dag fylld av äventyr. Lägg dina mest nödvändiga ägodelar i de smarta facken som du stänger enkelt med blixtlås. Smidigare och säkrare förvaring går inte att få när du åker skateboard. Dessa accessoarer är också perfekta som vardagsväskor eller när du är ute och springer eller promenerar, och det är även snyggt att matcha midjeväskorna till adidas övriga sortiment av kläder för skateboarding. Dessa plagg och accessoarer är både stilrena och har snygga detaljer, till exempel det klassiska adidasmärket.